fbpx
Безплатна доставка при поръчки над 100 лв. за крайни клиенти до офис на "Спиди". ( * не важи за професионалисти )

Количка

0

За Нас

Здравейте! 😊

Казвам се Дивна и „Свиден Дар“ е мое дете, моя сбъдната мечта. 😊
Моята история ще се стори близка на много хора.
Страстта ми към козметиката датира от десетилетия. От моментите, когато в България имаше само крем „Лимон“ в жълта пластмасова кутия. Малкият избор на козметика, по онова време, ме мотивира да търся и изследвам: как действа тя, как мирише, каква е консистенцията й. Питах, прелиствах книги с билки, четях свързани с темата статии.
Винаги съм проявявала интерес към билките и способността на растенията да ни влияят благотворно на здравето и красотата. Спомням си, когато бях малко момиче, леля ми ми вареше люспи от обвивката на орехи, за да е по-лъскава и здрава черната ми коса, а за прекрасната руса коса на сестра ми – събирахме цвят от лайка и правехме отвара, за да е по-светла и блестяща косата й. И беше, наистина. 😊
Прекрасното на това да живеем в България е, че информацията и иновативните продукти, идват по-бавно при нас. Това предизвикваше все по-голямо любопитство в мен, да търся информация из чуждестранните сайтове в интернет, когато това беше вече възможно.
С времето, много информация за свойствата на етеричните масла, въздействието на различните съставки върху здравето ни и как да разрешим даден здравословен проблем само с природни средства, постъпи и в България. За което, съм изключително благодарна.
С времето, реших да превърна своята страст към козметиката в моя професия.

БИО НАТУРАЛНАТА КОЗМЕТИКА

Природата винаги е била наш Приятел. От нея получаваме въздуха, който дишаме, храната, която ядем и всички блага, около и за нас.
Дълготрайното използване на био натурални продукти гарантира здравата и красива кожа и коса, без химия.
В Западна Европа се произвеждат био натурална козметика от над 50 години. Опитът, който имат по отношение на био натурална козметика в Италия, е базиран на десетилетия изследователска дейност.
Мотивирана, от това, да помагам на възрастни и деца, със сходни проблеми, като на малка ни дъщеря: алергии, чувствителна кожа, дерматити, заедно със съпруга ми, започнахме да обикаляме света, в търсене на изчистена био натурална козметика и био натурални препарати за почистване, с изключително високо качество и постоянно инвестиращи компании в изследователска дейност. Подбирахме марките внимателно и винаги тестваме първо продуктите, за да сме сигурни в качеството, свойствата и действието им.

КОРЕЙСКАТА КОЗМЕТИКА

Имам щастието да имам повече от една страст в живота си. 😊
КОРЕЯ – страна с вековна история, изпълнена с много култура, прекрасна архитектура, динамично развитие, възходи и падения, властване от чужди народи, разделение, мистерия, красива природа, динамично развиваща се икономика, атрактивна музика и кино, събуждаща сетивата храна, страна известна със страстта си към красотата и козметиката, която да я поддържа дълго и ефективно.
Корея е страна, в която красотата е на почит от хилядолетия. Бялата, изпъната, искряща и силно тонизирана кожа на корейците е еталон за подражание. Там, без значение от пола, всички се грижат за здравето на кожата си от ранна възраст. Защото здравата кожа е и красива.
Страстта ми към всичко корейско и възхищението ми към изследователската им дейност и в козметичния бранш, както и иновативните продукти, които се произвеждат, ме накара да погледна и в тази посока.
Целта ми, отново, беше внос и разпространение на нови и иновативни за българския пазар продукти, които, едновременно с това, да са и много ефективни.
Реших, че не е необходимо да избирам между двете си страсти, а мога да имам и двете. 😊

Силно вярвам, че продуктите, които съм подбрала с много любов, грижа и прецизност, ще създадат и във вас усещането за лекота, наслада и щастие. Ще ви дарят със здраве и красота. Ще се радвате на мека, чиста, блестяща и здрава коса и кожа. Ще имате чист дом, без химикали и алергии. Ще имате меко, искрящо и благоуханно пране, без дразнене на кожата и кихане от ароматите.

Моята любов към козметиката и природата ме поведоха „по този път, по който вървя в момента“. „Хванете ме за ръка“ и нека споделя моята любов към здравето и красотата с вас. 😊

Насладете се на продуктите специално подбрани да ви дарят със здраве и красота!

С обич, благодарност и възхищение за направения избор,

Дивна
Copyright © 2024 Свиден Дар. Всички права запазени.
magnifiercrossmenuchevron-down